Onze werkzaamheden

Het team van Van den Berg Bloemensfeer en meer staat graag voor u klaar.

 Bloemen 


Iedere ochtend gaat Wim op pad voor een mooi, vers en gevarieerd assortiment bloemen. Met het seizoen in het achterhoofd en met specifieke wensen op het lijstje zoeken ze naar de mooiste, kleurigste en beste exemplaren tegen een eerlijke prijs. 

Onze creatieve en vakbekwame medewerkers staan voor jou klaar met de juiste raad en advies om te helpen bij je keuze voor welke gelegenheid je ook bloemen nodig hebt. Je kunt natuurlijk ook een mooi boeket rechtstreeks in onze webshop bestellen.

Planten

 

Planten dragen bij aan het karakter van jouw woning en zijn echte sfeermakers. Of je nu van luxe Orchideeën, bijzondere boompjes of mooie hangplanten houdt: kamerplanten zijn een belangrijk onderdeel van het interieur. Samen vinden we de juiste plant voor die plek in jouw huis. 

Om te kunnen garanderen dat wij planten van de beste kwaliteit bieden houden wij geen grote voorraad aan maar halen we ze liever rechtstreeks van de kweker. Dus ook die specifieke plant waar je al een tijdje aan denkt leveren we zo vers en gezond bij je thuis. 

Feesten & Partijen


Een bijzonder tuinfeest, een zilveren bruiloft, opa die 80 wordt of elk ander moment dat je graag wilt vieren. Wij geven het graag vorm, samen met jou, zoals jij het voor je ziet. Met bijzonder bloemwerk of planten in mooie potten of op sfeervolle sokkels en met unieke accessoires, zorgen wij voor een bijzondere aankleding van elke gelegenheid. 

Oók je bruidsboeket wil je natuurlijk perfect geregeld hebben, het moet helemaal bij jou passen, zoals jij bent. Vertel ons wie je écht bent en wat je wensen zijn en we creëren een bruidsboeket als weerspiegeling van je persoonlijkheid voor een van de mooiste dagen van je leven.

 Rouwwerk


Je zult haar nooit vergeten. Hij was er altijd voor jou. Omdat de tijd te snel is gegaan. Een rouwstuk vertelt je laatste woorden. Ook in tijden van verdriet en medeleven weten wij je woorden, door de juiste kleuren, vormen en bloemen, te vertalen naar een betekenisvol rouwstuk.  Een bloemstuk, met naar wens een rouwlint, dat aansluit bij de wensen van je dierbare en die van jezelf. 

Je kunt ons altijd bellen, we ontvangen je graag in onze winkel (evt. op afspraak) of indien gewenst komen we bij je thuis om alles rustig door te spreken.

Bloemen abonnement

Wie wil er niet elke week een mooi vers boeket in huis. Zonder dat je de deur uit hoeft? Dan is het bloemenabonnement echt iets voor jou.  Wij maken elke week een kleurige creatie in een schone vaas en komen deze bij je thuis op de tafel zetten. Nemen we die oude bos gelijk even voor je mee terug. De bloemencreatie is elke week een verrassing, maar er is een ding dat zeker is: op een gewenste ,vaste dag leveren we de bloemen bij je thuis. Zo start je iedere week met een prachtige bos verse bloemen.