Waar kunnen we uw organisatie in ontzorgen?


Bloemen en planten zorgen voor de juiste sfeer op locatie en in uw bedrijfscultuur. Of het nu gaat om de aankleding van uw receptie, lobby of wachtkamer; de tafels in uw restaurant of vergadergelegenheden. Van de volledige aankleding van uw evenementen, feesten en partijen tot dat bedank boeketje voor uw medewerkers of gasten.  Wij ontzorgen vrijwel iedere bedrijfstak met de styling, het plaatsen én het onderhouden van alle denkbare planten en bloemencreaties, inclusief alle denkbare accessoires en styling-elementen.

Bel gerust om alle mogelijkheden te bespreken, waarschijnlijk kan er meer dan u denkt.

Beplanting

Planten dragen bij aan het sfeervolle karakter van uw bedrijf, ze creëren een gevoel van geborgenheid bij medewerkers en bezoekers en zorgen voor een gezond werkklimaat. Wij komen graag bij u langs om de situatie op te nemen. In een persoonlijk gesprek waarin lichtintensiteit, kleur en ruimte centraal staan, werken wij een plan uit, waarin uw wensen verwerkt zijn. Uiteindelijk komen we de planten plaatsen en kunnen wij, wanneer u dat wenst, het onderhoud ook uit handen nemen. 

Bel gerust om alle mogelijkheden te bespreken.

Bloemen

Met bloemen zegt u alles. U heet gasten welkom, bedankt een spreker of vrijwilliger, steekt een hart onder de riem van een zieke collega of feliciteert een jubilerende medewerker. Maar mooie bloemwerken zijn ook kleurige en geurige eyecatchers in uw receptie, lobby of restaurant. Echte sfeermakers.

Op basis van uw wensen creëren we de mooiste boeketten en bloemwerken of wij komen graag bij u langs om de situatie op te nemen en werken een plan uit, waarin uw wensen verwerkt zijn.

Bel gerust om alle mogelijkheden te bespreken.

 Abonnementen

Om u geheel te ontzorgen bieden we alle vormen van beplanting en bloemen ook in abonnementsvorm aan. Dit kunnen we geheel op maat voor u insteken. Hierin kunnen we naar wens zaken opnemen als het onderhoud,  de huur van sokkels, bakken en potten en andere styling- elementen. Uiteraard praten we graag over de momenten waarop we bloemen en planten kunnen vervangen, zodat u altijd frisse en verse bloemen en planten heeft.  

Bel gerust om alle mogelijkheden te bespreken, waarschijnlijk kan er meer dan u denkt.

Styling

Iedereen kan wel wat hulp gebruiken als het gaat om de aankleding van lobby’s, zalen, feesten en partijen. In overleg met u, uw interieurarchitect of uw klant maken wij een volledig styling plan waarin we alle wensen en onze eigen ideeën en deskundigheid in meenemen. We komen hier graag eens vrijblijvend met u over praten. 

Bel gerust om alle mogelijkheden te bespreken, waarschijnlijk kan er meer dan u denkt.

Verhuur

Voor alle planten, aankleding accessoires en styling elementen die u tijdelijk nodig heeft, kunt u gebruik maken van onze verhuurservice. Voor feesten, partijen, evenementen en andere momenten waarvoor u tijdelijke aankleding zoekt, kunnen we u snel ontzorgen. We brengen en plaatsen alles en na afloop van uw evenement komen we alles weer netjes ophalen.

Bel gerust voor meer informatie.